Over Ons

Start klein

Het Team
Boemrang is opgericht door Marit Jonker en Michiel Maas. Boemrang is een collectief waar experts en adviseurs bij zijn aangesloten om samen meer te zijn dan de som der delen. Zo zorgen we voor de beste opstelling voor de uitdaging die er ligt. 

Marit Jonker
Ik kijk met een frisse blik naar de dag van morgen. Buiten de gebaande paden weet ik succesvolle elementen te combineren om tot nieuwe oplossingen te komen. Als oud-topsporter ben ik gefascineerd door wat mensen motiveert. Een mensgerichte aanpak zal je dan ook altijd terugzien in mijn werk. Plezier als motor voor prestaties en vice versa is één van mijn overtuigingen. Mijn specialiteit is grote dingen klein en overzichtelijk maken. 

Michiel Maas
Het principe 'vandaag beter dan gisteren', is wat mij drijft. Voor mezelf, voor organisaties, voor systemen. Ik combineer zakelijk inzicht met mijn passie voor sport. Als oud-bondscoach weet ik wat er nodig is om te (leren) presteren. Het begint niet bij de beste zijn, maar bij het beste uit jezelf halen. Dat klinkt simpel, maar vraagt ​​een andere benadering. Mijn specialiteit is om complexe uitdagingen te ontrafelen door vragen te stellen die niemand anders stelt.

Waar kun je ons voor bellen?
Boemrang biedt scherpe strategieën, (persoonlijke) coaching en doordacht advies. Boemrang heeft een brede ervaring in de sport (zowel top als breedte), in de zorg en bij overheden. Met onze expertise ontgrendel je je eigen succes. 

Onze filosofie
Wij plakken geen pleisters, maar pakken de bron (het systeem) aan. Wij zijn sterk in 'fase 1' van een verandering en het inventariseren van de uitdaging. Voor de fases daarna houden we de vinger aan de pols en maken we ook gebruik van ons netwerk aan specialisten. Wij kijken naar een systeemverandering als twee gelijkwaardige processen die elkaar in balans houden: een structuur- of zichtbare kant (beleid, processen en regels) en een cultuurkant of onzichtbare kant (mindset, gedrag en overtuigingen). 

Vrij van bestaande principes en structuren, vinden we een nieuwe realiteit. We zorgen regelmatig voor gamechangers. Verleidelijk en menselijk. Waar iedereen wint. Wil je meer weten over onze werkwijze? Kijk dan hier. Heb je zin om te sparren om jouw vraagstuk helder te krijgen? Neem dan contact met ons op.